מתכון לקרם מנצח לקישוט עוגות

היתרון הבולט של הקרם הזה (מעבר לזה שהוא פשוט מאד להכנה וגם טעים!),

שהוא יציב מאד ואתם תגלו עד מהרה שקל לעבוד אתו.

 

בקערת המיקסר הקציפו יחדיו:

שקית אינסטנט פודינג (80 גרם) בטעם לבן כלשהו – וניל, שוקולד לבן או וניל צרפתי.

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

חצי כוס חלב

כל שנותר לכם כעת, הוא לחלק לקערות כמספר הגוונים הרצויים לכם,

ולצבוע בצבעי מאכל ג'ל.

עבור מרבית העוגות תזדקקו לכמות כפולה מהקרם הזה.

ולפני שאתן ניגשות (אתם ניגשים?) למלאכת הקישוט, תמיד תחזיקו אצלכן מלאי נוסף של אינסטנט פודינג ושמנת לקצפת, על כל צרה...

 

בתמונות תוכלו להתרשם מעוגות ביתיות שקושטו עם הקרם הזה בדיוק